Designed by: Tim Hulsbosch

Oudere nieuwsberichtenDit gedeelte van de website is in november 2015 toegevoegd. Eerdere berichten zijn helaas niet bewaard.Januari 2017:

Vermelding in de verwijsgids Kanker

Sinds november 2016 is de praktijk opgenomen in de Verwijsgids Kanker van IKNL.
Bekijk hier de Verwijsgids Kanker.

November 2016:

Chronische pijn en ACT (Acceptance en Commitment Therapy)

Met een ervaren multidisciplinair team van fysiotherapeut, GZ psycholoog, creatief therapeut en ergotherapeut gaat je aan de slag volgens de principes van ACT.
Het behandelprogramma is grotendeels in groepsverband, want juist ook het lotgenotencontact kan u echt helpen de pijn en beperkingen meer te aanvaarden en je leven weer op te pakken.
Binnenkort volgt hier mee informatie.


Oktober 2016:

Behandelmodule Rouw in een groep

In deze behandelmodule leer je samen met een kleine groep lotgenoten anders om te gaan met je verlies en de gevoelens die daarbij horen. We werken op een actieve en positieve manier aan de verwerking van het overlijden en gaan opzoek naar dat wat voor jou troostrijk is. De groep begeleid ik samen met mijn collega Ankie van de Ven vanuit onze cooperatie Element.
Lees meer en meld je aan.

Juni 2016:

Lezing voor Drukke moeders in Veldhoven

Op maandagavond 30 mei geef ik, samen met opvoedcoach Esther Pastoor, weer een interactieve lezing aan Drukke moeders over het belang van zorgen voor jezelf, naast zorgen voor anderen. Deze lezing heeft eerder plaatsgevonden in Eindhoven en in Asten.
Lees meer en meld je aan......


April 2016:

Behandelmodule Rouw in een groep

In deze behandelmodule leer je samen met een kleine groep lotgenoten anders om te gaan met je verlies en de gevoelens die daarbij horen. We werken op een actieve en positieve manier aan de verwerking van het overlijden en gaan opzoek naar dat wat voor jou troostrijk is. De groep begeleid ik samen met mijn collega Ankie van de Ven vanuit onze cooperatie Element.

Februari 2016:

Speciaal voor echte emotie-eters!

In een traject van +/- 6 maanden ga je, naast een afslankprogramma bij voedingscoach Nanna Zevenbergen van FOOD&YOU, bij mij grondig met je emoties aan de slag middels Creatieve Therapie. Je ontdekt hoe de connectie tussen emotie en eten bij jou werkt en leert hoe je daarmee om moet gaan.

December 2015:

Prijswijziging

Uit onderzoek van onze beroepsvereniging blijkt dat de tarieven van zelfstandig gevestigde creatief therapeuten ver onder de (voor onze beroepsgroep geldende) norm liggen.
Er is daarom door de beroepsvereniging een standaard tarief voorgesteld, wat zoals verwacht ver boven mijn huidige tarieven ligt.
Omdat ik zowel tegemoet wil komen aan het voorstel van de beroepsvereniging, als aan de wens om mijn behandelingen betaalbaar te houden voor mijn cliënten, verhoog ik mijn tarief per 1 januari 2016 naar €80,- voor een consult van 60 minuten.

Voor de mensen die in 2015 al in behandeling waren in mijn praktijk vind ik de overgang van €70,- naar €80,- echter dermate groot dat ik de tariefswijziging gefaseerd wil invoeren:
• Van 1 januari tot 1 Juli 2016 betalen cliënten die voor 1 januari 2016 al bij mij in behandeling waren €75,- per consult van 60 minuten.
• Nieuwe cliënten betalen vanaf 1 januari 2016 al €80,- per consult van 60 minuten.
• Na 1 Juli 2016 geldt voor iedereen een tarief van €80,- per consult van 60 minuten.

November 2015:

Dag voor drukke moeders op zaterdag 21 november

Na een zeer geslaagde interactieve lezing met Opvoedcoach Esther Pastoor kun je je nu aanmelden voor de dag voor drukke moeders waarin we een dag waarin we op een inspirerende en creatieve manier dieper stilstaan bij jouw ik-tijd. .
Lees meer en meld je aan......

Oktober 2015:

Introductieworkshop "The Artists Way; Doorbreek je creatieve blokkades!"
Eerstvolgende: zaterdagochtend 17 oktober

De vorige introductieworkshops waren een groot succes.Daarom hebben we besloten in het najaar weer een aantal introductieworkshops te verzorgen. Houd onze websites en Facebook in de gaten!

September 2015:

Element

Samen met collega vaktherapeut Ankie van de Ven ben ik een coöperatie gestart, genaamd Element.
Element is een kleinschalige coöperatie van zelfstandig gevestigde vaktherapeuten die het mogelijk maakt om grootschaliger samen te werken met grote instellingen in de GGZ en maatschappen/bedrijven. Hierdoor wordt vaktherapie mogelijk gemaakt bij een grotere doelgroep in multidisciplinaire samenwerkingen. Ook hebben we besloten de cursussen voor collega's hier onder te brengen.
Wil je hier mee over lezen of de scholingen voor collega's bekijken? Bekijk de website van Element.

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2