Designed by: Tim Hulsbosch

Behandelmodule Rouw“Het gaat niet over loslaten maar over anders leren vasthouden”.


Soms blijft de pijn en het gemis na het overlijden van een dierbare zo groot dat het niet lukt om je leven weer op de rails te krijgen.
Bijvoorbeeld doordat je steeds wordt overspoeld door heftige gevoelens en tot niets meer komt, of doordat je afleiding zoekt in je werk of andere activiteiten om even te vergeten wat er is gebeurd.

In deze behandelmodule leer je samen met een kleine groep lotgenoten omgaan met je verlies en de gevoelens die daarbij horen. We werken op een actieve en positieve manier aan de verwerking van het overlijden en gaan opzoek naar dat wat voor jou troostrijk is.

Omdat praten over, of voelen van je ervaringen of emoties niet altijd makkelijk is, gebruiken we naast gesprek ook creatieve materialen, muziek, herinneringen en verhalen om de belangrijkste thema’s rondom jouw verlies op persoonlijke wijze uit te werken.

De groep wordt begeleid door Sanne Marsé en Ankie van de Ven vanuit Element. Beiden hebben zij een eigen praktijk voor creatieve therapie en geruime ervaring in het werken met rouw en trauma.


Bekijk hier de flyerSlideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Praktisch
Data en tijd: Op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland. Neem contact op indien u interesse heeft.
Locatie: Eindhoven centrum/Strijp

Kosten en vergoeding
De module bestaat uit:
• Een intakegesprek à €35,-.
• 10 bijeenkomsten à €74,50, incl. btw, materiaal, koffie/thee.

Tip: Als je aanvullend verzekerd bent, wordt deze behandeling (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekering. Neem contact met ons op voor de vergoedingsmogelijkheden die op jou van toepassing zijn.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door te mailen of bellen.